Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1.5 Targets - Place 1.4 bugs here for verfication and inclusion
#11
Another Bug

My Sat was destroyed but my home planet is still set to where the sat was. It should revert back to original home planet. This was my attempt to spawn back in Gen zone...no success!
#12
That doesn’t matter as you can set any planet as your home planet, doesn’t matter about guild control.
#13
Are you sure that is true? I can't seem to set any other planet as my home planet.

Maybe you can give me a step by step on how to do it?
#14
[Image: CalcTime.jpg]

I was working on my trade calc (which i will post eventually) but I've added a timer to see how long I have on my route. I've noticed that the time remaining in the  market seems odd.  It looks like it hits 0:00:00 but remains at zero until the actual time expires. Might be a bug.
#15
We might be sending out an API to people wanting the best trades, will look at that bug though.
#16
There seems to be an issue between laptops and desktops. 

When I connect on my desktop, everything is nice and smooth, including the login process.
When I connect on my laptop, the login process is very slow and I have to close the launcher to enter the game.

BIG JUMP BUG


If you let your jump charge half way, then bring up your shields, the jump time doubles and fills my bar. 

For example, if i let my jump charge 25% of the way, bring my shields up, it will fill to 50%.  This makes trading and mining a lot more profitable Smile

I am also noticing that repairs costs do not seem to be on point. The more I know that the more damage is caused to your ship, the higher the costs. But shouldn't it be somewhat linear? I don't think that is the case. If my repair cost at 75% is 1000, my repair costs at 50% should be 2000, but i think its more.

Also, I've noticed that when it says repair all for $XXXX, I click repair all but it doesn't equal the value specified.
#17
setting options:

f.e. audio options:

you can set audio options and set them as default.

but when you log out and in again you settings are shown but not setted.

looks like the programm class is loading the settings from db correctly but doesnt set the values on load.

video options:
looks like the screen isnt anchored to its borders correctly.
when i switch the display resolution or to windowed i dont see the whole cockpit.
f.e. i cant see the gas lever in every resolution

login process.

the server status isnt set to "unknown" when i log in again.
its always showing the last returned status.

so, if i the server, like it does today ;-), is down, i still see server online.

confusing me a little bit....

should be updated every login process und if there is no reply set to offline.....
#18
Heya
Played a few today, noticed several new dialogs - that was refreshing. Setting a planet as a home planet is great, and pack hunting is a great twist (party).
The new ships are really awesome, all the models are beautiful.

However
getting through level 3 is still slow as hell. The quests are hardly rewarding if at all. I really dont see new players making it through.. Hell I dont see myself stand all the farming.
Hunting has to be more rewarding. First levels of the game should be much faster and easier to go through - the ramp should come later (perhaps talos phase).

In addition, I jumped one down SJ today, 9 rins were waiting for me including a destroyer and two attackers. To my surprise, they turned at each other and started to shoot Ri Beedo lol.
Made it back to the planet, and jumped again out of curiosity (i knew what was coming next..). Obviously I lost my ship in a matter of seconds.
Rins shouldnt shoot at teach that should be fixed, but I also think they shouldnt gather in such large packs, thats not really feasible.

Anyway, seems like theres still some work to be done before the Steam launch. Good Luck !
#19
New Thread
#20
Closed Smile hard to do this stuff on a cell phone


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)